<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/8113498336045641527?origin\x3dhttp://insanely-inlove.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Photobucket
A hug is worth a thousand words. A friend is worth more.

Biography

The name is Kaiqin I took my first breath on 130296 Im currently studying in TaoNanBedokGreenSec-2e4'10
Happily attached to Jon Jia Jun

bold underlined strikethrough italic


Mediabox

Stay Beautiful



Sweetdesires

Blackberry! Motorola Charm
Be 165cm!
Get into 3e2/3e1 in 2011!
More Shopping!
Lose Weight!
A Job!

Tagboard



Linksboard

Meet the people I love♥

♥atika
♥april

♥chiaying
my photoblog
amos
aaron
bryan
darren
eunice
Fathanah
fiona
fatin
grace
huiqi
huiting
huitong
indah
♥ivan
jezreel
jiahui
jonathan
kailing
khairil
Kelvin
karl
♥mingyan
♥michelle
mdm ratnah
Pearlyn
sean
Vanessa friendster
weilin
xinyu
Yanning
zac ng
1e4'09 class blog

Pastentries

Are you sure you want to turn back the time and read about my past?

July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011


Creditorials

Banner
Kaiqin
NEVER REMOVE THIS SECTION!

Layout Designer&coding
♥chocodiiction-lovesxoxo*
Others:


Monday, December 21, 2009

taken from huitong's blog. been so long since i ever did a quiz.

[] Gotten detention.
[] Gotten your phone taken away in class.
[] Gotten suspended.
[] Gotten caught chewing gum.
[] Gotten caught cheating on a test.

total: 0 (:

[] Arrived late to class more than 5 times.
[x] Didn’t do homework over 5 times
[] Turned at least 3 projects in late
[x] Missed school cause you felt like it.
[] Laughed so loud you got kicked out of class.

Total : 2

[x] Got your mom / dad etc. to get you out of school.
[x] Texted people during class.
[x] Passed notes.
[x] Threw stuff across the room.
[x] Laughed at the teacher.

Total : 5

[] Pulled down the fire alarm or sprayed the fire extinguisher for no apparent reason.
[x] Went on myspace , facebook , xanga , etc. on the computer at school.
[x] Took pictures during school hours.
[] Called someone during school hours.
[] Listened to an iPod , CD , etc. during class.

Total : 2

[] Threw something at the teacher.
[] Went outside the classroom without permission.
[] Broke the dress code.
[x] Failed a class test.
[x] Ate food during class.

Total : 2

[x] Gotten a call from school.
[] Couldn’t go on a field trip cause you behaved badly.
[x] Didn’t take your stuff to school.
[] Gotten a detention and didn't go.
[] Stuck up your middle finger at a teacher when they were not looking.
[] Cursed during class loud enough so the teacher could hear

Total : 2

[x] Faked your parents signature
[x] Slept in class.
[] Cursed at a teacher to their face.
[x] Copied homework

Total: 3

I've screwed up 45% of my life .

----------------------------

Q1: Are You single or attached?
Ans: Single.

Q2: Do you have a person you like?
Ans: hmmm mayber?

Q3: What is his/her name?
Ans:-

Q4: If the person you're in love with and your mother fell into the sea. Who will you save?
Ans: none because im not a very good swimmer so i wont be able to save any.

Q5: Have you hugged someone before?
Ans: yup.

Q6: Do your love your parents?
Ans: yup.

Q7: Will you hug the one you love?
Ans: yup.

Q8 :Are you willing to do anything for your boyfriend/girlfriend?
Ans: depends on the favor.

Q9: Are you jealous now?
Ans: mayber.

Q10: Who is the last person who messaged you?
Ans: atika!

Q11: Who are your clique?
Ans: jieling, mingyan, ivan, yeowchung & atika!

Q12: Do you want babies in the future?
Ans: i think so. but adopted ones.

Q13: Do you prefer Macdonald's,KFC or Long John Silvers?
Ans: KFC!

Q14: Do you sniff glue?
Ans: nope.

Q15: Do you smoke?
Ans: nope. smoking just makes me die earlier.

Q16: If your boyfriend/girlfriend play 2 timer behind you,what will you do?
Ans: 2 time him back. (just jking)

Q17: If you are rich,what will you do?
Ans: i would cover every cm of my house with $100 notes.

Q18: If your love wants to hold your hands,what will you do?
Ans: of course(:

Q19: If the guy you are in love with, reject you, what will you do?
Ans: accept the fact that theres no such thing as happliy ever after.

Q20: What is your favourite character?
Ans: hmmm i dunno. but if there was a monkey character, it would be my favourite!

Q21: Friendship or love?
Ans: Both.

Q22: Cookie monster or Elmo?
Ans: none.

Q23: Do you use laptop or computer?
Ans: laptop.

Q24: Do you like lollipop?
Ans: orange flavor.

Q25: Do you have a diary?
Ans: nope.

Q26: There's an admirer and won't die heart,what will you do?
Ans: leave him alone.

Q27: If you quarrel with your boyfriend/girlfriend,he asks for a break up.what will u do?
Ans: slap him on the face and walk off. (just jking)

Q28: Are you blur?
Ans: i think so.

Q29: If you can have ur hair dyed,what colour would you want it to be?
Ans: dark brown

Q30: Who is the last person you chatted with?
Ans: aaron.

Q31: How many boyfriend/girlfriend have you before?
Ans: three .

Q32: If your bf/gf doesn't love you anymore,what will you do?
Ans: break up with him.

Q33: What school are you in?
Ans: Bedok Green Sec.

♥_________________
9:58 PM